almas

2024

Conferința Almas 24

20-21 septembrie 2024

Un pastor sau lider are întotdeauna nevoie de eliberare, edificare și echipare. Scopul nostru este ca fiecare participant la Conferința Almas 2024 să primească încurajarea necesară pentru a pleca pregătit pentru orice provocare. Dumnezeu dorește să ne ofere vindecarea Sa și să reîmprospăteze viziunea Sa în noi. El vrea să ne ridice, astfel încât să putem conduce plini de puterea Duhului Sfânt. Pentru fiecare pastor și biserică, El are pregătite resurse speciale, astfel încât să putem funcționa prin puterea Duhului Sfânt, folosind darurile pe care ni le-a oferit.

Program Almas 24

Vineri

13:00 – 14:00 Inregistrare
14:00 – 14:10 Bun venit!
14:10 – 14:30 Închinare
14:30 – 17:00 Sesiunea 1
17:00 – 18:00 Cina
18:00 – 18:30 Închinare
18:30 – 19:30 Sesiunea 2
19:30 – 20:00 Sesiunea 3
20:00 – Încheiere + anunțuri

Sâmbătă

08:30 – 09:00 Socializare, cafea
09:00 – 09:10 Închinare
09:30 – 11:00 Sesiunea 4
11:00 – 11:30 Pauză cafea
11:30 – 13:00 Sesiunea 5
13:00 – 14:00 Pauza de prânz
14:00 – 15:00 Sesiunea 6
15:00 – 15:30 Pauză
15:30 – 16:30 Sesiunea 7
16:30 – 17:00 Anunțuri & Încheiere
17:00 –  Închiderea ușilor

GAZDELE CONFERINȚEI
ALMAS24

Marin Bloj

FONDATOR ALMAS

Biserica Creștină Noua Generație, ca viziune, s-a născut în inima pastorului Marin Bloj în timp ce lucra ca evanghelist predicând Evanghelia generației tinere din România în anul 2000.
În 2001, Marin Bloj a fondat Biserica Creștină Noua Generație care are acum aproximativ 250 de participanți în 4 campusuri din 2 județe din România. Pastor Marin Bloj are o pasiune profundă pentru salvarea acestei generații pentru Cristos, dar și pentru dezvoltarea liderilor și plantarea de biserici dătătoare de viață.

Împreună cu soția sa, Atena Bloj, au două fiice, Sofia și Alanis, care sunt slujitoare pasionate pentru Isus și pentru a-i conduce pe tinerii din generația lor mai aproape de Isus.

Atena Bloj

FONDATOR ALMAS

Pastor Atena Bloj este fondatoarea conferinței pentru femei STRĂLUCEȘTE și găzduiește Conferința ALMAS împreună cu pastorul Marin Bloj. Ei păstoresc de 22 de ani Biserica Creștină Noua Generație din Târgu Mureș.

Prin învățăturile și chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o, pastor Atena, a reușit să împărtășească la sute de femei dragostea lui Dumnezeu prin emisiuni tv, mesaje motivaționale, video-uri, diverse producții media, conferințe live.

invitați ALMAS24

Marcel Măcelaru

Marcel-Valentin Măcelaru s-a născut într-o familie de creștini penticostali la data de 19 noiembrie 1970, în municipiul Timișoara. Este căsătorit cu Mirela și au împreună un fiu, Vedran. A publicat 18 cărți și peste 100 de articole și studii. În prezent este Profesor de Teologie, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, unde coordonează
domeniul de teologie – activitatea didactică și de cercetare. Activitatea lui academică inspiră la o cunoaștere profundă și plină de dragoste a Scripturii, pentru a o face disponibilă generațiilor următoare.

JEFF BAKER

Jeff Baker este pastorul principal al bisericii New Life, o biserică vibrantă și în creștere, care a prosperat sub conducerea sa vizionară. Din 2013, Jeff a condus expansiunea bisericii, lansând cu succes patru campusuri fizice și un campus online inovator. Abordarea sa dinamică în slujire nu numai că a extins influența bisericii New Life, dar a creat și o comunitate prosperă și de susținere pentru membrii săi. Jeff este un mentor experimentat, oferind îndrumare pastorilor la diferite etape ale călătoriei lor, promovând creșterea și reziliența în comunitatea pastorală. Pe lângă rolul său la New Life Church, Jeff este Director Executiv al Church Boom, o organizație dedicată creșterii bisericilor prin echiparea liderilor bisericești cu resurse esențiale și coaching.

TIBERIUS BUDULEA​

Tiberius este un consultant cu experienţă de peste 15 ani în proiectele legate de management sales şi negociere. Lucrează, în calitate de Trainer şi Coach, cu echipele de management pentru creşterea eficacităţii proceselor de Performance Management şi Leadership.

Cristian Popa

Fondator și Pastor Coordonator al Bisericii Rhema din Iași.
Născut la Iași, a crescut într-o familie neoprotestantă, a absolvit Liceul Național și, după studiile universitare, a emigrat în SUA. În 2016, după 15 ani, a răspuns chemării Lui Dumnezeu și a „plantat” Biserica Rhema, cu viziunea unei comunități religioase relevante și de impact pentru generația tânără din Iași și nu numai. Absolvent al Facultății de Psihologie, precum și a celei de Teologie, este căsătorit cu Cerasela și împreună au trei copii: David, Naomi și Sophia.

Laviniu Gabor

Fondator și Pastor Biserica Logos din Oradea
Laviniu Gabor (n.1974) este soț și tată a patru copii. Fondator și director general al unei firme de IT și fondator și președinte a platformei decenu.eu. Este pasionat de teologia publică și de un creștinism laic pe care dorește să-l vadă implementat în toate sferele societății. Crede în forța relațiilor și în puterea dialogului, iar pentru că îi pasă de oameni și vrea să îi ajute în echiparea lor pentru pentru o viață de calitate, sub toate aspectele ei, a ales să planteze și să păstorească biserica Logos din Oradea.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Conferința Almas este destinată pregătirii și echipării pastorilor, liderilor din echipa de conducere a bisericii, liderilor de grupuri, misionari și apprenti (lideri în devenire).

Deși familiile sunt importante pentru noi, acestă conferință este exclusiv destinată adulților. Încercăm să creăm un mediu fără distrageri pentru toți participanții, și de aceea nu le permitem copiilor de nicio vârstă să participe la conferință și nu putem face excepții.

Odată făcută înregistrarea, nu putem rambursa taxa și nici nu o putem transfera pentru o conferință ulterioară. Dacă nu poți ajunge, poți trimite un alt membru al echipei tale în locul tău.

Se oferă sponsorizare pentru pastorii seniori care vin pentru prima oară la Almas și care s-au înregistrat în prealabil. Prin ”sponsorizare” se înțelege exclusiv rambursarea cheltuielilor cu transportul.

Poți vedea o listă cu cazări disponibile mai jos:

Plaza **** http://www.booking.com/Share-2zYVT8

Continental **** http://www.booking.com/Share-nOlHTy

Haller Boutique **** http://www.booking.com/Share-9TI0qQX

Pensiunea Select Central *** http://www.booking.com/Share-DaQn4K

Pensiunea El Passo *** http://www.booking.com/Share-Zi7c5L

Dacă ai întrebări legate de înscriere sau cu privire la Almas în general, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa: office@almast.ro sau la numărul de telefon 0746020678

Programul conferinței se poate găsi pe pagina conferinței la secțiunea ”Evenimente”, de îndată ce acesta va fi stabilit.

Ne rezervăm dreptul de a schimba datele evenimentelor Almas în cazul unor programe care se suprapun. Dacă datele conferinței Almas se schimbă te vom anunța imediat, oferindu-ți și câteva opțiuni pentru pașii următori.

error: Content is protected !!