Conferința Almas24

20-21 septembrie 2024

Un pastor sau lider are întotdeauna nevoie de eliberare, edificare și echipare. Scopul nostru este ca fiecare participant la Conferința Almas 2024 să primească încurajarea necesară pentru a pleca pregătit pentru orice provocare. Dumnezeu dorește să ne ofere vindecarea Sa și să reîmprospăteze viziunea Sa în noi. El vrea să ne ridice, astfel încât să putem conduce plini de puterea Duhului Sfânt. Pentru fiecare pastor și biserică, El are pregătite resurse speciale, astfel încât să putem funcționa prin puterea Duhului Sfânt, folosind darurile pe care ni le-a oferit.

Conferința Almas25

În curând!

Conferința Almas 25 din Târgu Mureș este un eveniment dedicat în special pastorilor și liderilor spirituali din România, dar nu numai. Scopul conferinței este de a aduce eliberare, echipare și edificare pentru toți participanții, prin sesiuni pline de inspirație și învățătură profundă.

Suntem deosebit de încântați să anunțăm deschiderea listei de invitați speciali, cu prezența confirmată a doi vorbitori remarcabili: Jeff Baker și Chris Sonksen.

Nu ratați această oportunitate unică de a participa la un eveniment care credem că va adăuga valoare lucrării fiecăruia dintre participanți. Vă așteptăm cu drag la Târgu Mureș, în 2025, pentru a experimenta împreună eliberarea, echiparea și edificarea!

Summitul Global de Conducere 2025 Târgu Mureș

Oricine are influență. Vino alături de peste 405.000 de participanți, pentru a învăța cum să o maximizezi.
  • Participă la Summitul prezentat în format video în Târgu Mureș
  • Obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat
  • Învață de la diverși vorbitori talentați
  • Valorifică Summitul ca pe o resursă menită să te transforme pe tine și comunitatea din care faci parte
  • Vino alături de participanți din 135 de țări, reprezentând 60 de limbi, care iau parte la Summit în întreaga lume

Highlights ziua 1

Highlights ziua 2

Conferința Almas23

ALMAS KAIROS – timpul potrivit

#momentul stabilit #timing este timpul #momentul schimbarii

Timpul KAIROS este puternic, corect, fixat de Dumnezeu și folosit pentru scopurile Sale. Conferința Almas Exponențial își dorește ca fiecare pastor și lider să prindă timpul lui Dumnezeu și să se detașeze de CRONOS și de momentele care ne separă de scopul lui Dumnezeu și aduc versiunea pământului pentru Bisericile noastre. KAIROS bate CRONOS. Dacă perseverența te-a adus până aici, timpul potrivit a lui Dumnezeu te va ajuta să intri cu putere în lucrurile în care ai fost chemat ca pastor și lider. Dumnezeu are timpul Lui stabilit, pentru ca fiecare din noi să ne mișcăm, să cucerim și să intrăm în promisiunile primite de la El.

Împărăția lui Dumnezeu se va manifesta cu putere în familiile, în bisericile și în orașele noastre! 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Conferința Almas este destinată pregătirii și echipării pastorilor, liderilor din echipa de conducere a bisericii, liderilor de grupuri, misionari și apprenti (lideri în devenire).

Deși familiile sunt importante pentru noi, acestă conferință este exclusiv destinată adulților. Încercăm să creăm un mediu fără distrageri pentru toți participanții, și de aceea nu le permitem copiilor de nicio vârstă să participe la conferință și nu putem face excepții.

Odată făcută înregistrarea, nu putem rambursa taxa și nici nu o putem transfera pentru o conferință ulterioară. Dacă nu poți ajunge, poți trimite un alt membru al echipei tale în locul tău.

Se oferă sponsorizare pentru pastorii seniori care vin pentru prima oară la Almas și care s-au înregistrat în prealabil. Prin ”sponsorizare” se înțelege exclusiv rambursarea cheltuielilor cu transportul.

Poți vedea o listă cu cazări disponibile mai jos:

Plaza **** http://www.booking.com/Share-2zYVT8

Continental **** http://www.booking.com/Share-nOlHTy

Haller Boutique **** http://www.booking.com/Share-9TI0qQX

Pensiunea Select Central *** http://www.booking.com/Share-DaQn4K

Pensiunea El Passo *** http://www.booking.com/Share-Zi7c5L

Dacă ai întrebări legate de înscriere sau cu privire la Almas în general, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa: office@almast.ro sau la numărul de telefon 0746020678

Programul conferinței se poate găsi pe pagina conferinței la secțiunea ”Evenimente”, de îndată ce acesta va fi stabilit.

Ne rezervăm dreptul de a schimba datele evenimentelor Almas în cazul unor programe care se suprapun. Dacă datele conferinței Almas se schimbă te vom anunța imediat, oferindu-ți și câteva opțiuni pentru pașii următori.

error: Content is protected !!