Resurse Almas

Ce oferim

Pagina de Resurse ALMAS a fost creată pentru a oferi liderilor bisericii viziune, sisteme și resurse. Acestea sunt GRATUITE și în format editabil pentru a te ajuta să ajungi cât mai ușor la comunitatea din care faci parte, pentru a-L face pe Isus cunoscut.

De ce nu și femeile?

Milioane și milioane de femei din întreaga lume privesc peste umărul Bisericii, tânjind să vadă libertatea pe care le-a câștigat- o Isus la Calvar. Milioane au gäsit libertatea în Hristos, însă sunt încă legate de idei umane – idei care le presează pe femei să lase cultura și nu pe Dumnezeu, să stabilească locul lor în Împărăție.

În timp ce bărbați și femei rănite din întreaga lume dincolo de zidurile Biserici strigă: „Există vreo speranță? Îi pasă cuiva de mine?”, surorile lor din Biserică se întreabă: „Cum le pot împărtăși altora speranța mea? Cum pot eu, o femeie, să Îl slujesc pe Dumnezeu?”. Multe femei care au ascultat de chemarea lui Dumnezeu pentru o slujire publică în Împărăție ocupă acum poziții de conducere. Ele se întreabà: „Ne va susține Biserica?”

Trebuie să le dăm un răspuns.

Descarcă resurse

Toate resursele disponibile online pot fi accesate și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor echipei tale.

Vezi mai jos câteva dintre resursele pe care le oferim:

Cursul Descoperă

Curicule pentru grupuri mici

Ghid personal de rugăciune

Resurse pentru echipele Dream Team

Curicule pentru grupuri mici

Curriculum pentru grupuri mici LIBERTATEA

error: Content is protected !!