Despre
Almas training

De Ce Existăm?

ALMAS TRAINING este dedicată împărtășirii de idei, instrumente și resurse care vor ajuta la dezvoltarea leadership-ului, va contribui la sănătatea emoțională, conducerea, creșterea bisericii și multe alte resurse. Suntem la dispoziția lui Dumnezeu pentru a împlini ce El ne-a cerut să facem, să rupem puterea spiritului orfanului și să eliberăm puterea spiritului de adopție peste România.

Suntem onorați să slujim împreună în acest fel!

Viziunea noastră este de a crește lideri care cresc biserici, ajutându-i să își atingă POTENȚIALUL maxim. Nimeni nu trebuie să slujească de unul singur!

Cum a început Almas Training?

Când pastorii noștri, Marin și Atena Bloj au primit un cuvânt profetic de la Dumnezeu prin Cindy Jacobs, în anul 2017. Începând de atunci, Dumnezeu a construit pas cu pas ceea ce este acum Almas Training.

Misiunea Almas este de a ajuta la echiparea liderilor de biserici, pastorilor cu resurse utile și relevante care pot fi folosite imediat.

În septembrie 2022, Pastorii Marin și Atena Bloj au început mentorarea pastorilor care au participat la Conferința și la Workshopul Almas, din dorința de a sprijini cât mai bine fiecare pastor și lider care își dorește să crească personal în leadership, astfel încât bisericile lor să poată ajunge la mai mulți oameni și să aibă un impact mai mare.

Almas Training, își dorește să ofere resurse bisericilor din România, dar nu numai, fără niciun cost.

Marin Bloj

FONDATOR ALMAS TRAINING

Biserica Creștină Noua Generație, ca viziune s-a născut în inima pastorului Marin Bloj în timp ce lucra ca evanghelist predicând Evanghelia generației tinere din România în anul 2000.

În 2001, Marin Bloj a fondat Biserica Creștină Noua Generație care are acum aproximativ 250 de participanți în 4 campusuri din 2 județe din România. Pastor Marin Bloj are o pasiune profundă pentru salvarea acestei generații pentru Cristos, dar și pentru dezvoltarea liderilor și plantarea de biserici dătătoare de viață.

Împreună cu soția sa, Atena Bloj, au două fiice, Sofia și Alanis, care sunt slujitoare pasionate pentru Isus și pentru a-i conduce pe tinerii din generația lor mai aproape de Isus.

Atena Bloj

FONDATOR ALMAS TRAINING

Pastor Atena Bloj este fondatoarea conferinței pentru femei STRĂLUCEȘTE și găzduiește Conferința ALMAS Exponențial împreună cu pastorul Marin Bloj.

Ei păstoresc de 22 de ani Biserica Creștină Noua Generație din Târgu Mureș! Prin învățăturile și chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o, pastor Atena, a reușit să împărtășească la sute de femei dragostea lui Dumnezeu prin emisiuni tv, mesaje motivaționale, video-uri, diverse producții media, conferințe live.

Intră în parteneriat cu noi

Poți vizualiza sau uploada resursele tale aici.

error: Content is protected !!