Influența ta contează.

Oricine are influență. Vino alături de peste 405.000 de participanți, pentru a învăța cum să o maximizezi.
  • Participă la Summitul prezentat în format video în Târgu Mureș
  • Obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat
  • Învață de la diverși vorbitori talentați
  • Valorifică Summitul ca pe o resursă menită să te transforme pe tine și comunitatea din care faci parte
  • Vino alături de participanți din 135 de țări, reprezentând 60 de limbi, care iau parte la Summit în întreaga lume
“Summitul Global de Conducere e un eveniment care promovează excelența și aduce un dinamism de care e nevoie în leadershipul românesc.”

Carmen Sass
Staffing, Talent & Employer Branding Team Leader at FAIST Mekatronic

Înregistrează-te acum la
ediția 2024 a Summitului

Programul Summitului Global de Conducere 2024 Târgu Mureș

Sâmbătă - 13 Aprilie
09:00 - 10:00 Înregistrarea participanților
SESIUNEA 1 10:00 Craig Groeschel
11:20 Pauză de cafea
SESIUNEA 2 11:45 Condoleezza Rice, Liz Bohannon
13:00 Pauză de prânz
SESIUNEA 3 14:00 James Clear, Henry Cloud
15:30 Pauză de cafea
SESIUNEA 4 16:00 Chris Mathebula

Evenimentul va avea loc la Târgu Mureș
Sala de conferințe Noua Generație - Str. Mihai Eminescu 24

Cost:

150 RON

Cu codul STUNDENT, studentii beneficiaza de un pret de 50 ron/ bilet

PRECIZĂRI

Prețul include accesul la eveniment, pauzele de cafea și prânzul în regim de bufet suedez. Prețul în ziua evenimentului va fi cu 50 RON mai mare față de prețul standard pentru fiecare categorie și înscrierile se vor putea face doar în limita locurilor disponibile.

Vorbitori de talie mondială

Echipa formată din diverși vorbitori va oferi o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care o poți aplica imediat.

CRAIG GROSCHEL

Fondator și pastor principal, Life.Church; Autor

Recunoscut la nivel global ca formator de lideri, Craig Groeschel este fondatorul și pastorul principal al bisercii Life.Church, a fost evaluat pe locul 1 de către Glassdoor în 2021 pentru lucrul cu companiile mici și mijlocii. Cunoscut pentru abordarea misională și dispoziția de a folosi cea mai recentă tehnologie, Life.Church este creatoarea aplicației YouVersion Bible – descărcată de peste jumătate de miliard de ori în întreaga lume. În 2020, Life.Church a oferit instrumente gratuite miilor de biserici care au trecut rapid la experiența de biserică virtuală în urma pandemiei globale. Călătorind prin lume în numele The Global Leadership Summit, Groeschel pledează pentru construirea de lideri în fiecare sector al societății. El este, de asemenea, gazda celui mai bine clasat Podcast. Este autor iar cea mai recentă carte a sa se numește Puterea de a schimba

Condoleezza Rice

Director al THE HOOVER INSTITUTE, Al 66 secretar de stat al Americii

Secretarul Condoleezza Rice este director al instituției Hoover de la Universitatea Stanford și membru senior în politici publice. Rice a fost cel de-al 66-lea secretar de stat al Statelor Unite ca asistent al președintelui George W. Bush responsabilă pentru afaceri și securitate națională. În 2022, ea a devenit coproprietar al Denver Broncos și este vicepreședinte al Consiliului guvernatorilor Boys & Girls Clubs of America. Rice este membru al Academiei Americane de Arte și Științe și a primit peste 15 doctorate onorifice. Ea a fost autoarea și coautoarea numeroase cărți, cel mai recent titlu fiind: To Build a Better World, în colaborare cu Philip Zelikow. Celelalte bestselleruri ale ei includ „Extraordinary Ordinary People” and „No Higher Honor”.

LIZ BOHANNON

Fondatoarea Sseko Designs; Autor

Liz Forkin Bohannon este fondatoarea Sseko Designs, autoarea cărților Beginner’s Pluck, Build your Life of Purpose, Impact Now și gazda podcastului Plucking Up. Prin munca sa în industria modei, Bohannon caută să creeze oportunități educaționale și economice pentru femeile din întreaga lume și să motiveze la transparență și echitate în lanțul global de aprovizionare. Ea își folosește abilitățile antreprenoriale pentru a inspira și echipa lideri de pe tot globul. Povestea lui Bohannon a fost prezentată în zeci de publicații, inclusiv Vogue, Redbook, Fortune și O, și a apărut în emisiunile naționale, inclusiv Shark Tank de la ABC și Good Morning America. Printre alte onoruri notabile, Bohannon a fost numită de John Maxwell printre primii trei lideri ai transformării. Forbes a enumerat-o ca fiind printre primii 20 de vorbitori publici din SUA, iar Bloomberg Businessweek a numit-o un antreprenor social de top care merită urmărit.

JAMES CLEAR

Fondator, Habits Academy; Autor

James Clear este unul dintre cei mai mari experți din lume în ce privește formarea obiceiurilor. Cea mai bine vândută carte a sa, Atomic Habits, s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume și a fost tradusă în peste 50 de limbi fiind și cea mai bine vândută carte în anul 2021 pe platforma Amazon. Este de asemenea pe primul loc ca și audiobook pe Audible. Cunoscut pentru capacitatea sa de a rafina subiecte complexe în comportamente simple care pot fi aplicate cu ușurință în viața de zi cu zi și în muncă, newsletter-ul „3-2-1” al lui Clear este trimis la peste 1 milion de abonați în fiecare săptămână. El și-a prezentat învățăturile publicului la multe companii cum ar fi Fortune 500, inclusiv Microsoft, Facebook și Google. Lucrarea sa a fost menționată în Time, The New York Times, The Wall Street Journal și la CBS This Morning.

Dr. Henry Cloud

Psiholog Clinician

Dr. Henry Cloud este un apreciat expert în leadership, psiholog clinician și autor de bestseller-uri. Cele 46 de cărți ale sale, inclusiv emblematicele „Limite”, s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. El are o experiență vastă în coaching executiv și experiență ca și consultant în leadership, dedicând cea mai mare parte a timpului său lucrului cu directori generali, echipe de conducere și directori operaționali pentru a îmbunătăți performanța, abilitățile de conducere și cultura orgazițională. Cea mai recentă carte a sa, Trust, este un best seller pe platofrma Amazon.

Chris Mathebula

Pastor, CEO al HOPE RESTORATION MINISTRIES

Pastorul Chris Mathebula este pastorul principal și liderul vizionar al Hope Restoration Ministries, o biserică contemporană cu șapte campusuri care servește o congregație de 20.000 de membri din Gauteng, având campusul principal în Chloorkop, Kempton Park, Africa de Sud. El este fondatorul organizației umanitare, Fundația People Matter to God, precum și al Mișcării cetățenilor devotați. Chris este un cetățean devotat, autor, editorialist, precum și consultant în zona de leadership. Programul său TV, „Hope Alive” este difuzat în mod regulat pe Faith TV, One Gospel, Trace Gospel și alte posturi locale de televiziune și radio. Este autorul a nouă cărți, cea mai recentă intitulată „Cetățean devotat”.

Parteneri:

Organizator local
Organizator
Distribuitor National
error: Content is protected !!