almas

2025

Conferința Almas 25

În curând!

Conferința Almas 25 din Târgu Mureș este un eveniment dedicat în special pastorilor și liderilor spirituali din România, dar nu numai. Scopul conferinței este de a aduce eliberare, echipare și edificare pentru toți participanții, prin sesiuni pline de inspirație și învățătură profundă.

Suntem deosebit de încântați să anunțăm deschiderea listei de invitați speciali, cu prezența confirmată a doi vorbitori remarcabili: Jeff Baker și Chris Sonksen.

Nu ratați această oportunitate unică de a participa la un eveniment care credem că va adăuga valoare lucrării fiecăruia dintre participanți. Vă așteptăm cu drag la Târgu Mureș, în 2025, pentru a experimenta împreună eliberarea, echiparea și edificarea!

GAZDELE CONFERINȚEI
ALMAS25

Marin Bloj

FONDATOR ALMAS

Biserica Creștină Noua Generație, ca viziune, s-a născut în inima pastorului Marin Bloj în timp ce lucra ca evanghelist predicând Evanghelia generației tinere din România în anul 2000.
În 2001, Marin Bloj a fondat Biserica Creștină Noua Generație care are acum aproximativ 250 de participanți în 4 campusuri din 2 județe din România. Pastor Marin Bloj are o pasiune profundă pentru salvarea acestei generații pentru Cristos, dar și pentru dezvoltarea liderilor și plantarea de biserici dătătoare de viață.

Împreună cu soția sa, Atena Bloj, au două fiice, Sofia și Alanis, care sunt slujitoare pasionate pentru Isus și pentru a-i conduce pe tinerii din generația lor mai aproape de Isus.

Atena Bloj

FONDATOR ALMAS

Pastor Atena Bloj este fondatoarea conferinței pentru femei STRĂLUCEȘTE și găzduiește Conferința ALMAS împreună cu pastorul Marin Bloj. Ei păstoresc de 22 de ani Biserica Creștină Noua Generație din Târgu Mureș.

Prin învățăturile și chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o, pastor Atena, a reușit să împărtășească la sute de femei dragostea lui Dumnezeu prin emisiuni tv, mesaje motivaționale, video-uri, diverse producții media, conferințe live.

VORBITORI CONFERINȚĂ
ALMAS24

JEFF BAKER

Jeff Baker este pastorul principal al bisericii New Life, o biserică vibrantă și în creștere, care a prosperat sub conducerea sa vizionară. Din 2013, Jeff a condus expansiunea bisericii, lansând cu succes patru campusuri fizice și un campus online inovator. Abordarea sa dinamică în slujire nu numai că a extins influența bisericii New Life, dar a creat și o comunitate prosperă și de susținere pentru membrii săi. Jeff este un mentor experimentat, oferind îndrumare pastorilor la diferite etape ale călătoriei lor, promovând creșterea și reziliența în comunitatea pastorală. Pe lângă rolul său la New Life Church, Jeff este directorul executiv al Church Boom, o organizație dedicată creșterii participării la biserică la nivel național prin echiparea liderilor bisericii cu resurse esențiale și coaching.

Chris Sonksen

Chris Sonksen este fondatorul și pastorul principal al Bisericii South Hills și are un capacitate excepțională de a inspira atât publicul laic, cât și cel nesecular. Sub conducerea lui conducerea sa, South Hills a cunoscut o creștere fenomenală și în doar câteva puțini ani a crescut de la o mână de oameni într-un singur campus la mai multe mii de persoane în nouă campusuri. South Hills a devenit o organizație înfloritoare, cu servicii multiple și cu mai multe locații. Chris are un stil magnetic, captivant și plin de umor pentru a motiva și a inspirat toate audiențele. În calitate de vorbitor motivațional, a vorbit atât la nivel național cât și la nivel internațional în companii precum Verizon, Securitas și Home Depot, și nu există nicio îndoială că, prin aplicarea învățăturilor sale, publicul său își va îmbunătăți calitatea vieții lor! Chris este fondatorul Church Boom, o organizație cu o misiune de nezdruncinat angajament față de excelență în toate lucrurile, cu scopul de a “ridica nivelul național media națională a prezenței la biserică”, prin echiparea liderilor de biserici cu resurse și coaching.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Conferința Almas este destinată pregătirii și echipării pastorilor, liderilor din echipa de conducere a bisericii, liderilor de grupuri, misionari și apprenti (lideri în devenire).

Deși familiile sunt importante pentru noi, acestă conferință este exclusiv destinată adulților. Încercăm să creăm un mediu fără distrageri pentru toți participanții, și de aceea nu le permitem copiilor de nicio vârstă să participe la conferință și nu putem face excepții.

Odată făcută înregistrarea, nu putem rambursa taxa și nici nu o putem transfera pentru o conferință ulterioară. Dacă nu poți ajunge, poți trimite un alt membru al echipei tale în locul tău.

Se oferă sponsorizare pentru pastorii seniori care vin pentru prima oară la Almas și care s-au înregistrat în prealabil. Prin ”sponsorizare” se înțelege exclusiv rambursarea cheltuielilor cu transportul.

Poți vedea o listă cu cazări disponibile mai jos:

Plaza **** http://www.booking.com/Share-2zYVT8

Continental **** http://www.booking.com/Share-nOlHTy

Haller Boutique **** http://www.booking.com/Share-9TI0qQX

Pensiunea Select Central *** http://www.booking.com/Share-DaQn4K

Pensiunea El Passo *** http://www.booking.com/Share-Zi7c5L

Dacă ai întrebări legate de înscriere sau cu privire la Almas în general, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa: office@almast.ro sau la numărul de telefon 0746020678

Programul conferinței se poate găsi pe pagina conferinței la secțiunea ”Evenimente”, de îndată ce acesta va fi stabilit.

Ne rezervăm dreptul de a schimba datele evenimentelor Almas în cazul unor programe care se suprapun. Dacă datele conferinței Almas se schimbă te vom anunța imediat, oferindu-ți și câteva opțiuni pentru pașii următori.

error: Content is protected !!