almas training

SERVICII

Almas training poate
SĂ VINĂ LA TINE

Oferim mentorare pentru pastori, lideri și echipele lor și putem face acest lucru într-un format care se potrivește nevoilor tale, fie personal, fie prin zoom.

VORBITORI

Pe lângă faptul că sunt pastorii Bisericii Creștine Noua Generație, pastorii Marin și Atena Bloj sunt și fondatorii ALMAS TRAINING care are ca și scop echiparea pastorilor, liderilor și a bisericilor pentru a favoriza creșterea și salvarea a cât mai multe suflete pentru Isus.

Resursele Almas sunt resursele de care fiecare lider are nevoie ca să își atingă potențialul maxim astfel încât biserica din care faci parte să crească și să ajungă la cât mai mulți oameni.

- PASTOR MARIN BLOJ

Mentorare

Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă și altor lideri care gândesc la fel ca noi pentru o întâlnire lunară de mentorare, în care săpăm și mergem mai adânc în subiecte precum conducerea, afacerile, finanțele, sănătatea mintală, descurajarea și epuizarea, dar și subiecte personale … nimic nu este interzis.

MENTORARE & CONSULTANȚĂ

Oferim întâlniri de mentorare care acoperă aspecte legate de sănătate și managementul organizațional. Aceste întâlniri includ cultura echipei, personalul, guvernarea consiliului de administrație, reducerea riscurilor, tehnologia și construirea unei generozității durabile.

Aceste întâlniri includ: Cele 8 sisteme ale unei biserici sănătoase, Strategii de creștere a bisericii, Dezvoltarea organizației, Dezvoltare personală și multe altele.

error: Content is protected !!